szombat, szeptember 8

Második.

Még tegnap meg akartam ezt írni, de egyes tényezők, mint Eszti, a nemtudomkije, a falba vágott körmöm és a lábam, amit brutálul "megmasszíroztak", megakadályozták az embert az írásban.
Nekem konkrétan délután háromkor, mikor hazaértünk a mandalából esett le, hogy péntek van. Odamentem anyámhoz, erre közli velem, hogy talpmasszázsra megyek, hogy z idegrendszerem rendben legyen. Az enyém rendben van, de az övével bizonyára van valami, mert ez az állapot neme normális. Tegnap azt mondta nekem, hogy elírt. De szeressük az anyámat.
Az egész esti botrány, amitől én ismét agyf*szt kaptam, az az, hogy Eszterke drága már konkrétan öngyilkos lett az miatt, mert egy gyerek, akit nem is ismert, visszautasította a kapcsolatukat. Ilyenkor már megkérdeztem magamtól: Ez komoly!? De hát persze, hogy az volt. Mi más lett volna? Aztán végül éjfél előtt egy órával, sikerült rájönnie, hogy mivel nem is ismerte, nem gáz, nincs miért szomorkodnia. Mindez 8-kor történt. Szóval kemény.
Tegnapból a kedvenc pillanatom az volt, amikor kisiettem a homoksori játszira, ledobtam a bringát, felálltam a fészekhintában, és elkezdtem hajtani magamat. Utána elfeküdtem benne, és élveztem, ahogy a napsütés és az energia átjárja a testemet. Na jó, ez most olyan ezo-buzis duma volt, de tényleg remek érzés. Aki tudja, az próbálja ki.
Elmentünk fagyizni, és láttunk egy házaspárt. Két kocsijuk volt a fagyizó előtt, és veszekedtek, ki hova üljön. A pasas elhajtott a váci fele, a nőci meg a mi utcánk felé. Végülis nekem adott igazat, hogy váltak.
Este megnéztük még a Csúf szerelem (Beastly) című alkotást. A cím fordítása igenigen rossz, de maga a film jó volt. Én sírtam. Csak kár, hogy a valóságban nincsenek boszik. Mutatnék nekik egy-két seggfej alakot. Rögtön ott a Jámbor. Már csak miatta is érdemes volt megsiratni a filmet. Nem szokásom nyálas, romantikus vackokat nézni, de ez nagyon tetszett.
Legjobb tervek szerint ma elmegyünk a Merida, a bátorra 3D-ben. Már láttam az első felét, de gép előtt képtelen vagyok ülni, és élvezetesebb egy 1500-at kidobni a mozira és egy ültőhelyben megnézni. Irman mindig elmondja, hogy Merida tök hasonlít Greyijea-ra... Szerintem nem. Greyijea idősebb, és vörösesbarna haja van, barna szemekkel. De ha valaki nem ért egyet, akkor ráveszem, hogy egyetértsen.
(Még egy utolsó kérdés: Csak én vagyok oly lüke és bonyolult, hogy szeretem a kémiát és a fizikát? A matekot nem, de ezt a kettőt igen.)
További szép napot!
Hope

2 megjegyzés:

  1. válaszolnék a kérdésedre:Nem >< énis szeretem a kémiát meg a fizikát sőőt még a matekot is xD

    VálaszTörlés