hétfő, december 31

Harmincegy.

Én azt mondom, ne törődjél semmivel; egyél zsömlét kiflivel!
Az élet csak velem tud ennyire kicseszni, hogy anyámnak pontosan reggel tíz órakor utazhatnékja lett. Mondjuk annyira nem bántam meg, mert eleget tehettem a KFC és IKEA kaja hiányomnak. Megettem 15 húsgolyót (ami tőlem nagy szó) és ezek után még képes voltam egy mini twistert megenni - bár a reklámnak igaza van. Tényleg mini.
Ez az év utolsó bejegyzése, és mondanám, hogy jövőre aktívabb leszek... de úgysem tartanám be, szóval oly mindegy, hogy mit és mit nem ígérek. Őszintén, én nem szeretem a szilvesztert. Jöhetnek a kérdések, hogy akkor milyen ünnepet szeretek? Semmilyent. Egyedül talán a születésnapom az, amit valamennyire képes vagyok eltűrni. Azért utálom a húsvétot, és a karácsonyt, mert rendet kell rakni a szobámban - amit köztudottan utálok. A szülinap meg azért jó, mert Lokisan, I do what I want van. Bömbölhet a rock, szólhat a Guitar Hero, csak legyen már vége.
A tavalyi szilveszter egész jóra sikeredett. Mert akkor Csipesznek, a Noni kutyájának nem volt hajlama a gyilkolásra és az összetaposásra, most már viszont van. És előre féltem a bakancsomat, meg a galaxis gatyámat szegény kutya átkaitól.
Robert Frobisher mániám lett. Köszönöm, Felhőatlasz! Eddig is imádtam Ben Whishaw színészi alakításait, meg magát a pasast, és most, hogy meleget játszott a Felhőatlaszban. . . Jesszusom, de boldog voltam tőle. Le is töltöttem a Felhőatlasz szextettet az mp4-re.
Azt hiszem, ebben az évben eleget változtam, és jövőre nem leszek ilyen. . . változatos. Nem akarom, hogy mindenki meglepődjön, ha valami megváltozik bennem, és ezért utáljanak. De ha nem képesek elfogadni, hát így jártak - nem Ted feleségével. Én csak annyit kérek, hogy 2013 legyen kegyes hozzám, és hagyjon békén a francos utálóimmal.

2 megjegyzés:

  1. Ó, végre valaki, aki osztozik a Robert Frobisher imádatomban :D Piszkosul jó film az a Felhőatlasz, Ben Whishaw meg jó színész (már amennyit én eddig láttam belőle... xD) Boldog Újévet egyébként! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amióta megláttam a Skyfall-ban, beleestem xD A követlező beszerzendő könyv a Felhőatlasz lesz, az egyszer fix :D
      Szerencsében & sikerekben gazdag új évet kívánok viszont!

      Törlés