kedd, április 2

Negyvennégy.

Yaaay, mindenkinek jó nyuszizást, így kicsit megkésve. Remélem, nektek is olyan sok locsolótok volt, mint nekem, és nem jön ki a hajatokból a kölni/parfüm. Ezt az egy dolgot utálom a húsvétban, hogy utána egy hétig bűzlök. De nem is szaporítom tovább a szót saját szenvedésemről, mert elhatároztam, hogy challenge-be kezdek. Úgyhogy készüljetek, Hope és zombi barátai a kertben várnak titeket egy jó "gyümölcsteára" (értsd: vér+víz). Ja, mert a zombiapokalipszises kihívás pont ide passzol, Hope.

Day 1 - How do you get to know about the apocalypse?
Hmm... hm.... fejben színészkedés... Azt hiszem, megvan. Éppen kábán sétálok le a lépcsőházból, és akkor meglátom az ajtónál azt az édes kis zombit, amint a házvezetőnő fejét zabálja. Mivel van nálam Beretta/AK-47-es/Revolver, ennek következtében szitává lövöm, ameddig töltényem is van (peeeersze, mert minden második embernek van pisztolya/gépfegyvere), majd kirúgom a lábait, és kifutok az utcára. Na akkor látom meg, hogy kiütött a balhé. Lenyúlok egy jó kis Lamborghinit, Maseratit vagy Mustangot és elhúzok a francba. Egyszóval egyik reggel kisétálok, és apokalipszis van.

Visszatérve a valóságba, valaki ajánljon már egy megbízható esküvőszervezőt nekem, meg Bruce Wayne-nek - igen, eltaláltátok, Batmant néztem. Tesa' ez egy igen nagy film. Egyszerűen amikor félmeztelenül összevarrja magát ez az illető, akkor én szimplán olvadok. Olvadok. Ol-va-dok.
Nem tudom, ki látta a World War Z trailerét, engem lenyűgözött. Apám szerint zombiapokalipszis lesz. Nincs egyedül. Mp4-et feltölteni, konzerveket beszerezni, mindent tartósítani, a faluból összeszedni az összes lekvárt és szódát, bedobni egy terepjáró hátuljába, és uzsgyi neki hókotróval a zombik tömkelegének. Ja, és asszem felzabálom a kínai kajáldát. Meg a görögöt. Meg az olaszt. És a Burger Kinget.
Programajánló: ápr. 6-7: MondoCon, illetve ápr. 6.: Párnacsata nap Győrben. Aki legálisan akar elverni ártatlan embereket párnával, az jöjjön nyugodtan.
Bocs, nem akartalak lefárasztani titeket ilyen korán (ja, negyed egykor...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése