szerda, február 6

Harmincnyolc.

Úgy gondolom, ma fangörl napot tartottam bakancsokkal, koponyákkal, Jámborral és Felhőatlasszal. És olyan fucking jóérzésem van ma, még mielőtt kézhez kapnám a rémes kémia dogámat. Háháháháh... Egyáltalán nem vicces, fogalmam sincs, miért röhögök.
Rajzszakkör, forever. Ahol az ember igazán tud röhögni azon, hogy Attila bá' hogyan törli le a cipőjét, és fullosan nem érti azt, hogy akar egy olyan lány képzőművészetibe menni, aki utál egy szexi koponyát lerajzolni. Hiszen a koponyák, a zombik és a láncfűrészek olyan cukorborsók! Jó, értékeljük az igyekezetét, ami abban kimerült, hogy meghúzott egy tengelyt. Egy. rohadt. tengelyt.
Igazából ezt egy rövid bejegyzésnek szántam, mert csak a nagybetűs rajzszakörről akartam említést tenni, meg arról, hogy milyen zsírkirály szaunázni, arról, hogy a magyartanáromat érdekli az egyik írásom (készítsétek a koporsómat és a sírhelyemet!) na meg arról, hogy Felhőatlasz fic Reisuto-nál!!!
*fangirl mode*


2 megjegyzés:

  1. AZ.A.ROHADT.KÉP. yay :D
    meg az a rohadt fic reisuto-nál, nem is tudtam, hogy te is olvasod a nagymestert. (Bár nagymestert mindenkinek olvasnia kéne, aki akármelyik fandomjában/pairingjában is érdekelt. Ahh, ha fele olyan jól írnék, mint ő...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan egy éve olvasom Reisuto mestert és asdfghjkl. Nem tudok rá mit mondani, mert arra a katasztrofálisan zseniális írásmódra szó nincsen. Vagy lehet, hogy van, csak nem ismerem.

      Törlés